STORYTELLING – BÄTTRE ÄN REKLAM

Vi människor attraheras och påverkas av bra berättelser, eftersom de startar känslomässiga processer. Undersökningar visar att sådana engagerande upplevelser förknippat med ett varumärke, styr våra beslut mer än recensioner och fakta.

ER STORY BLIR FILM


Det är den gripande berättelsen om ert företag, er produkt, er organisation eller tjänst som ska nå ut till målgruppen. Den berättelsen hjälper vi er att ta fram. Det är genom att producera dokumentärfilmer vi förfinat tekniken att hitta storyn, skapa stämningen och fånga tittaren. Titta gärna på några exempel på längre dokmentärer vi gjort runtom i världen.

VARFÖR FINNS RELIGION?

Vad är religion egentligen? Hur fungerar den? Någonting positivt andligt händer uppenbarligen med människor som ägnar sig åt religiösa riter – frågan är bara vad…

YOUR PLACE OR MINE

En film om det farliga spelet där politik och journalistik samverkar för att vinkla vår uppfattning om ett skeende. Filmen utspelar sig i Israel och Gaza.

UTANFÖR

När man går med i en grupp, väljer man inte bara att ingå i en gemenskap. Man accepterar samtidigt ett regelverk som ställer andra utanför.

ATT HITTA KÄRLEKEN

Den rätta, den man ska dela livet med… finns en personen? Hur hittar vi varandra, och på vilka kriterier väljer vi? Svaret för många par är att låta någon annan välja…